Χαρπαλής Πέτρος

Harpalis

Η ενασχόληση μου με την ποδηλασία αναζωπυρώθηκε το 1998 όταν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και τα πονάκια με ανάγκασαν να κρύψω τα παπούτσια του μπάσκετ και τον εξοπλισμό του σκι και να ξεκρεμάσω το παλιό μου Rossin που με κοιτούσε χρόνια στην αποθήκη γεμάτο προσμονή. Οι βόλτες μου ξεκίνησαν στην παραλιακή και το μικρόβιο εισχωρούσε σιγά σιγά στον οργανισμό μου!

 Η γνωριμία μου όμως κυρίως με τη τρομερή παρέα των ”Μπλέδων” και της ποδηλατικής κοινότητας γενικότερα, με έκανε να νιώσω ότι το  σημαντικότερο κέρδος τελικά από αυτή τη διαδικασία είναι ότι μοιράζεσαι με σημαντικούς ανθρώπους το κοινό πάθος για τη ποδηλασία.

Τα τελευταία 2 χρόνια απολαμβάνω το ποδήλατο στις διάφορες μορφές του (αστική μετακίνηση, ποδηλατοτουρισμός, αγώνες, brevet, τρίαθλο, ποδηλασία βουνού) και μου χαρίζει χαμόγελα σε ένα μεγάλο κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω φέτος να ποδηλατήσω  στο GBI 2014, να ζήσω μία εμπειρία ζωής διασχίζοντας επιλεγμένες διαδρομές στην Ευρώπη παρέα με καλούς φίλους και παράλληλα να συμμετέχω σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό όπως η οικονομική ενίσχυση στα παιδικά χωριά SOS!

Χαρπαλής Πέτρος

Log in or Sign Up