Τσίτουρας Νίκος

Γνώρισα το GBI μέσα από την Vodafone πριν από πέντε χρόνια περίπου. Δεν είμαι επαγγελματίας ποδηλάτης, απλά προσπαθώ να βρω έναν τρόπο διαφυγής από το καθημερινό στρες. Το μικρόβιο της ποδηλασίας το κόλλησα αρκετά χρόνια πριν, δοκιμάζοντας πολλά πράγματα και διαφορετικά ποδήλατα. Λίγο ανάβαση, πολύ κατάβαση, λίγο τα βουνά, λίγο το πείσμα να πάω παρακάτω, λίγο το θέμα άσκησης και κοινωνικοποίησης με ανθρώπους που δεν θα γνώριζα ποτέ. Πράγματα απλά μπορούν να με εξιτάρουν σε κάθε βόλτα σε κάθε προπόνηση.

Το  GBI είναι πλέον ένας θεσμός που έγινε ανάγκη στο να σε κάνει κάθε χρόνο καλύτερο άνθρωπο, και να προσφέρεις και εσύ στους συνανθρώπους γύρω σου. Οι εμπειρίες που μπορείς να αποκομίσεις μέσα από ένα τέτοιο ταξίδι είναι τεράστιες, οι εικόνες που μαζεύεις είναι ακόμα πιο πολλές, αλλά τα χαμόγελα που εισπράττεις από τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, αξίζουν την κάθε πεταλία, την κάθε σταγόνα ιδρώτα σε αυτό το ταξίδι.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι, θα συνεχίσω να βάζω τον δικό μου λίθο, έτσι ώστε αυτός ο θεσμός να γίνει ακόμα μεγαλύτερος για να έχουμε περισσότερα χαμόγελα γύρω μας.

Τσίτουρας Νίκος

Log in or Sign Up