Μουτζουρίδης Πέτρος

Από μικρός είχα καταλάβει την απόλυτη σύνδεση μου με την φύση και την κίνηση. Το ποδήλατο ήταν πάντα σημαντικό μέρος της ζωής μου και μέσα από αυτό μπορούσα να αλλάξω παραστάσεις, να μετακινηθώ γρήγορα και να αποδράσω από την καθημερινότητα.

Μετά από μια αρκετά δύσκολη φάση της ζωής μου, ο αθλητισμός απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμένα. Πειραματίστηκα και ασχολήθηκα ενεργά με αρκετά sport: Canyoning, Στίβο, Αναρρίχηση, Canoe ανοικτής θαλάσσης μεγάλων αποστάσεων, Καταδύσεις, Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση κα. Το ποδήλατο παρέμεινε διαχρονική επιλογή μου.

Στο διάστημα αυτό είχα 2 σημαντικούς τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω. Χρειάστηκε να ξεπεράσω τα πεπερασμένα όρια της κλασσικής Ιατρικής και να πειραματιστώ με εναλλακτικές τεχνικές για να καταφέρω να επιστρέψω στον αθλητισμό.

Η συμμετοχή μου στο GBI είναι αποτέλεσμα παρότρυνσης του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη Τάσου Ακτύπη και αποτελεί μοναδική πρόκληση να συμμετέχω στην φιλανθρωπική αυτή δράση και να δοκιμάσω τον εαυτό μου μετά τον τραυματισμό.

Προχωράμε στην ζωή ανατρέποντας περιοριστικές αντιλήψεις που μας κρατάνε πίσω.

Log in or Sign Up