Καρτελιάς Κηρύκος

20140620_110258

Άλλοτε ξεκινάς το πρωί με καλό καιρό, καλή παρέα και περισσή διάθεση, και άλλοτε σηκώνεσαι με το ζόρι αξημέρωτα, ενώ έξω κάνει κρύο, γιατί πρέπει να βγει η προπόνηση. Άλλοτε ξεκινάς με παρέα ή μόνος και βρίσκεις στη διαδρομή φίλους, και άλλες φορές παραμένεις μόνος σε όλη τη διαδρομή. Μπορεί τα τοπία να εναλλάσσονται, το οδόστρωμα να αλλάζει, η παρέα να είναι κάθε φορά διαφορετική, η διάθεση να καθορίζεται κάθε φορά από όλα τα προηγούμενα, μα μια συνισταμένη παραμένει ίδια. Εσύ να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε δυο ρόδες, πιέζοντας κάθε πετάλι ξανά και ξανά προκειμένου να κινήσεις το ποδήλατο και να σε πάει όπου έχεις βάλει στόχο.

Είτε λοιπόν η διάθεση σου είναι ρομαντική, είτε έχει αγωνιστικό προσανατολισμό, η σχέση με το ποδήλατο παραμένει μια σχέση αγάπης. Αυτή η σχέση πρωτίστως με οδήγησε και στη συμμετοχή μου στο GBI.

Στο GBI με ρομαντική διάθεση, αγωνιστική πειθαρχία και την καλύτερη παρέα θα ποδηλατήσουμε επί 7 ημέρες σχεδόν 1,000 χιλιόμετρα για άπειρα παιδικά χαμόγελα. Σε αυτή μας την προσπάθεια, γίνε εσύ η δύναμη που θα γυρίζει τα πετάλια μας με τη συνεισφορά σου για τα παιδικά Χωριά SOS.

Καλό μας ταξίδι!

Κηρύκος Καρτελιάς

Log in or Sign Up