2023 / Μπρατισλάβα – ΜόναχοΆλλη μια χρονιά που θα κάνουμε ποδήλατο στην Ευρώπη! Μόνο 4 οι Έλληνες φέτος… Ίσως να φταίει που ο αρχηγός (υπογράφων) είναι ξενιτεμένος και δεν μπορεί να κινητοποιήσει το ίδιο εύκολα τους υπόλοιπους. Ίσως να φταίει που η διοργάνωση έχει αρχίσει να κοστίζει αρκετά και ταυτόχρονα οι χορηγοί δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον (οι προϋπολογισμοί των τμημάτων marketing και διαφήμισης είναι πλέον μειωμένοι!). Ίσως να είναι και τυχαίο! Όπως και να ‘χει όμως, η φλόγα μένει αναμμένη!

Τάσος Ακτύπης, Πέτρος Μουτζουρίδης, Γρηγόρης Αγγελόπουλος και Φραγκίσκος Βέλλης. Οι τέσσερεις που θα δείξουν την ελληνική σημαία στη διαδρομή από τα ανατολικά (Σλοβακία/Μπρατισλάβα) προς τα δυτικά (Μόναχο/Γερμανία) διασχίζοντας την Αυστρία, περνώντας από τη Βιέννη, το Στρασβούργο, αλλά και πολλά μικρά, όμορφα χωριά της Αυστρίας.

H ομάδα είναι έμπειρη. Οι διαδρομές αναμένονται απολαυστικές και ο συνδυασμός ποδηλατικής εμπειρίας και καλής παρέας, αναμένεται να κάνει τα πολλά (περίπου 1000 συνολικά, σε 7 μέρες) να περάσουν ευχάριστα και με ασφάλεια! Η σκέψη στα γλυκύτατα παιδιά και στους υπέροχους ανθρώπους των Παιδικών Χωριών SOS της Βάρης, όπως κάθε χρόνο!

Η βοήθεια όλων σας, η συνεισφορά στο στόχο μας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, μας δίνει δύναμη και μας κάνει να επιστρέφουμε στο GBI κάθε χρόνο. Ό,τι προσφορά κι αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε, είτε απ’ ευθείας στο λογαριασμό των Χωριών SOS με την ένδειξη GBI και (αν θέλετε) το όνομά σας, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. αν γνωρίζετε κάποιον από τα μέλη της ομάδας μας μπορείτε να απευθυνθείτε απ’ ευθείας εκεί), το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: η ποδηλατική μας υπέρβαση θα έχει βοηθήσει παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Λογαριασμός Χωριών SOS
Alpha Bank – IBAN GR2501401010101002002012356
Δικαιούχος : ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
Αιτιολογία: Ομάδα GBILog in or Sign Up