2018 / Γκέτεμποργκ-Αμβούργο

Η περιπέτεια του GBI συνεχίζεται! Το 2018 είναι η 11η χρονιά! Θα είναι η 11η φορά που ποδηλάτες από όλο τον κόσμο (και από την Ελλάδα) θα δείξουν πως όπου υπάρχει θέληση και δέσμευση, υπάρχει και καλό αποτέλεσμα!

Το GBI μεγάλωσε και μερικοί από μας μεγαλώσαμε μαζί του! Μαζέψαμε εμπειρίες, ποδηλατικά χιλιόμετρα, γνωριμίες, φιλίες, γνώσεις, τουριστικές εικόνες… Ο αριθμός των ποδηλατών αύξανεται. Φέτος θα είναι η πολυπληθέστερη διοργάνωση! Ανάμεσα στους 400+ ποδηλάτες θα είναι και 15 Έλληνες. Κάποιοι με πολλά “αστέρια” στο στήθος (9) κάποιοι με λιγότερα, κάποιοι με ένα (πρώτη συμμετοχή). Αυτή ακριβώς είναι και η συνταγή της διαχρονικής επιτυχίας της ομάδας μας. Ανανέωση αλλά και μίξη με την εμπειρία!

Ο στόχος παραμένει σταθερός: θα ποδηλατήσουμε (φέτος) από το Γκέτεμπορκ της Σουηδίας, μέσω της Δανίας για να φτάσουμε στο Αμβούργο, στη Γερμανία. Και κάθε πεταλιά μας θέλουμε να είναι ένα μικρό καμπανάκι προς όσους θα μας παρακολουθήσουν: ένα καμπανάκι για ξύπνημα, για εγρήγορση, για προσφορά στα αξιαγάπητα παιδιά μας, τα παιδιά των Χωριών SOS της Βάρης! Κάθε χιλιόμετρο προς τον προορισμό μας, με βροχή ή με κρύο (για ήλιο και ζέστη δεν το βλέπουμε για φέτος, εκεί στα βόρεια :-)) θέλουμε να είναι ένα βήμα πιο κοντά σε όλα αυτά τα παιδιά, που κάθε Σεπτέμβρη μας περιμένουν όλο χαρά, να τους πούμε πού πήγαμε, πώς πήγαμε και να μας ευχαριστήσουν με μια ολόθερμη αγκαλιά, για όση βοήθεια μπορέσαμε να παρέχουμε σε αυτά και στους ανθρώπους που τα φροντίζουν, για μια ακόμα χρονιά!

Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε; Εσείς; Θα μας βοηθήσετε;

Log in or Sign Up