Πότε πέρασαν 4 ημέρες;

gbi2014_29
Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν περνάς καλά…
Έχουμε αρχίσει να χάνουμε το μέτρημα…
4 μέρες ποδήλατο, πάνω από 600 χλμ. για κάποιους από την ομάδα, δεκάδες πόλεις και χωριά της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας και της Αυστρίας… Και η Γερμανία θα μπει κι αυτή στην εικόνα σε 2 μέρες!
Η εναλλαγή εικόνων και παραστάσεων είναι καταιγιστική. Είναι πολλές οι στιγμές που εύχομαι να μπορούσαν να δουν με τα μάτια μου οι άνθρωποι που αγαπώ, οι άνθρωποι που ανέχονται την τρέλα μου για το ποδήλατο και την απουσία μου από το σπίτι για να κάνω αυτή την τρέλα μου! Ίσως έτσι να μπορούσα να τους ανταμείψω λίγο. Λιβάδια, ποτάμια, δάση, όμορφα σπιτάκια σε μικρούς πεντακάθαρους οικισμούς, άλλα, ακόμα πιο όμορφα σπίτια φυτεμένα στη μέση λιβαδιών.
Η σημερινή διαδρομή είχε 135 χλμ. και κάμποσες αναβάσεις (1,200 μέτρα). Το βασικό της όμως χαρακτηριστικό δεν ήταν αυτό. Το βασικό χαρακτηριστικό ήταν η καλή παρέα, με 5 ποδηλάτες από την ελληνική ομάδα, αλλά και το διεθνή χαρακτήρα εξασφαλισμένο, με τον Richard (από την imtech, το βασικό χορηγό της ελληνικής ομάδας φέτος), εξαιρετικά δυνατό ποδηλάτη, αλλά και το Luca, φίλο από τα παλιά (GBI), Ιταλό και επίσης “δύναμη” στο ποδήλατο!
Αυτή η παρέα, ταξίδεψε (πολύ) γρήγορα, αλλά όταν αποφάσισε να κάνει διάλλειμα, άραξε στον ήλιο, έφαγε σνίτσελ, ήπιε μπύρες,  και μετά ξανανέβηκε στα ποδήλατα και άρχισε να καταπίνει τις ανηφόρες!  Γιατί έτσι μας αρέσει το GBI: να πηγαίνουμε πολύ γρήγορα, να μαζεύουμε εικόνες, και όταν σταματάμε σε ωραία σημεία, να χαλαρώνουμε και να το απολαμβάνουμε!

Log in or Sign Up