Στρατή Χαρούλα

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό ακολουθώντας τα χνάρια της οικογένειας μου. Κολύμβηση, τρέξιμο, ski. Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη αγάπη μου για το βουνό με στρέφει στην ορειβασία και την αναρρίχηση και μετέπειτα στην ποδηλασία βουνού. Ένας τραυματισμός από το ski επιβάλλει ενδυνάμωση και έτσι αποφασίστηκε και η αγορά ενός ποδήλατου δρόμου. Γνωριμία με τις μεγάλες αποστάσεις και συμμετοχή στο πρώτο μου brevet 200χλμ στον Πύργο στις 27.03.2010.

Τα Χριστούγεννα μαθαίνω από τον Διονύση για το Global Biking Initiative και την φετινή διαδρομή Amsterdam – Düsseldorf και ενθουσιάστηκα. Ο Φραγκίσκος, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της αποστολής μας, εγκρίνει την συμμετοχή μου και όλα ξεκινούν. Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μέλος της Ελληνική ομάδας και να ποδηλατήσουμε για έναν ευγενή σκοπό.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την βοήθεια σας και την υποστήριξη σας και εύχομαι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS, γιατί πάνω από όλα τα παιδιά πρέπει να χαμογελούν !

Στρατή Χαρούλα

Log in or Sign Up