Τζόλας Χρήστος

20150517_101645

 

Ξεκίνησα να κάνω ποδήλατο με κούρσα το 2013 παρασυρόμενος από φίλους που συνεχώς συζητούσαν για τις συγκινήσεις που σου προφέρει η ποδηλασία. Τελικά με έπεισαν …και δυο χρόνια μετά είμαι πολύ χειρότερος από αυτούς !!!

 

Συναρπαστικά συναισθήματα !!!

 

Ποδηλατοβόλτες μέσα στη φύση, σε πανέμορφα μέρη που δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να φανταστώ ότι υπάρχουν σε τόσο κοντινές αποστάσεις από τις πόλεις μας. Γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα, αλλά και με απλούς χωρικούς που σε σταματούν να σε γνωρίσουν και να σε κεράσουν ενώ βόσκουν τα πρόβατά τους ή σπέρνουν τα χωράφια τους. Ατελείωτες ώρες προπόνησης κάτω από βροχές –χιόνια – καύσωνες …και όμως την επόμενη μέρα είσαι ξανά εκεί ….θέλεις ακόμα και άλλο λίγο !!!

 

Οι αγώνες αντοχής και τα brevet είναι ένα κίνητρο να ταξιδέψω και να γνωρίσω παρέα με την οικογένειά μου, τις ομορφιές της χώρας μας. Είναι ένας τρόπος να πιέσω σώμα και ψυχή στα όριά τους για να κατακτήσω την επόμενη κορυφή ….

 

GBI: τι πιο συναρπαστικό και συγκινητικό μέσα από το χόμπι σου, να μπορέσεις να συμμετάσχεις σε αθλητικό γεγονός που έχει ως στόχο, την συγκέντρωση χρημάτων και απαραίτητων πόρων για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών, που πραγματικά έχουν την ανάγκη όλων μας.

Log in or Sign Up