Πρατικάκης Λευτέρης

13020424_10154299433193816_214525985_n

Μεγαλώνοντας στην Κρήτη, η καθημερινή μου επαφή με την φύση και την θάλασσα με έκαναν να αρχίσω από μικρός διάφορες δραστηριότητες. Από νωρίς ασχολήθηκα με τον αθλητισμό, κάνοντας τρέξιμο, στίβο και βόλλεϋ, το οποίο έφτασα και σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος από το βόλλεϋ λόγω τραυματισμού, αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο και γράφτηκα στον τοπικό ποδηλατικό σύλλογο, ξεκινώντας έτσι μια σχέση ζωής με την ποδηλασία.

Η αγάπη μου για το ποδήλατο και οι μοναδικές εμπειρίες που μου δίνει ως μέσο εκγύμνασης, μετακίνησης αλλά και τρόπος ζωής με οδήγησαν να ενδιαφερθώ περαιτέρω για το πώς θα μπορούσα να το πάω στο επόμενο επίπεδο.

Τότε, έμαθα για την φιλανθρωπική δράση του GBI, το οποίο συνδυάζει το ποδήλατο, με ταξίδια και την δυνατότητα του κάθε συμμετέχοντος να προσφέρει στα Παιδικά χωριά SOS, συνδυασμός στον οποίο δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι κάνοντας αυτό που αγαπώ, και ταξιδεύοντας με την Ελληνική ομάδα, θα μπορέσω να προσφέρω όσο μπορώ σε έναν οργανισμό που δραστηριοποιείται για χρόνια στην προστασία των παιδιών και στην στήριξή τους για το μέλλον.

Καλή επιτυχία σε όλους μας και να περάσουμε τέλεια!

Πρατικάκης Λευτέρης

Log in or Sign Up