Αρβανίτης Γιάννης

arvanitis

Ο αθλητισμός είναι για μένα τρόπος ζωής. Μεγάλωσα στην Κόρινθο και από μικρός ασχολήθηκα με το τένις, το σκάκι, το μπάσκετ, το τρέξιμο και φυσικά, το ποδήλατο.

Έχοντας ως χαρακτηριστικό μου την επιμονή και την υπομονή, προσπαθώ να υπερβώ τα δικά μου όρια και να επιτύχω τους στόχους μου τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Το ερασιτεχνικό αθλητικό CV μου περιέχει δεύτερη και τρίτη θέση σε πανελλήνια πρωταθλήματα σκακιού, πρώτες θέσεις σε διασυλλογικά πρωταθλήματα και ατομικές διακρίσεις στο τένις και στο μπάσκετ, καθώς και τρεις επιτυχημένες συμμετοχές στον Μαραθώνιο της Αθήνας, μεταξύ άλλων.

Τι λείπει από την εξίσωση; Το μαντέψατε! Χωρίς να είμαι επαγγελματίας αθλητής ποδηλασίας, το GBI αποτελεί, από την πρώτη στιγμή που έμαθα γι’ αυτό, τον ιδανικό τρόπο να αποτελέσω μέλος αυτής της, ίσως λίγο τρελής, αλλά κυρίως δοτικής ομάδας, με γνώμονα την οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε υγιείς το σύνολο της διαδρομής ξεπερνώντας τον εαυτό μας απέναντι στις δυσκολίες και την αναπόφευκτη κούραση. Ο σκοπός μας όμως είναι ακόμα πιο σημαντικός: η προσφορά μέσω του αθλητισμού και εν προκειμένω, της ποδηλασίας!

Log in or Sign Up