2022 / Κοπεγχάγη – Βερολίνο
Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος. Το GBI συνεχίζει την πορεία του. Πέρασε δύσκολα τα δυο χρόνια της πανδημίας, με τις συμμετοχές να μειώνονται σε λίγες δεκάδες και τις ημερομηνίες να αλλάζουν. Ήταν η σκιά του παλιού και γνωστού event με τους 300 – 400 ποδηλάτες… Φέτος όμως, τα πράγματα δείχνουν να επανέρχονται (σχεδόν) στην κανονικότητα. Γι’ αυτό άλλωστε επανέρχεται και η ελληνική ομάδα. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (μέσα Μαΐου), οι ετοιμασίες προχωράνε με εντατικό ρυθμό.
Μια ομάδα έξι (6) Ελλήνων, με κάποιους να έχουν 10+ συμμετοχές, άλλους 2-3 και έναν πρωτάρη, θα ενωθεί με το πολύχρωμο και πολυεθνικό group του GBI και θα καλύψει πολλά (σχεδόν 1000) χιλιόμετρα, στη Βόρεια Ευρώπη, με τη σκέψη στα γλυκύτατα παιδιά και στους υπέροχους ανθρώπους των Παιδικών Χωριών SOS της Βάρης.
Όπως κάθε χρόνο, η βοήθεια όλων σας, η συνεισφορά στο στόχο μας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, μας δίνει δύναμη και μας κάνει να επιστρέφουμε στο GBI κάθε χρόνο. Ό,τι προσφορά κι αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε, είτε απ’ ευθείας στο λογαριασμό των Χωριών SOS με την ένδειξη GBI και (αν θέλετε) το όνομά σας, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (π.χ. αν γνωρίζετε κάποιον από τα μέλη της ομάδας μας μπορείτε να απευθυνθείτε απ’ ευθείας εκεί), το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: η ποδηλατική μας υπέρβαση θα έχει βοηθήσει παιδιά που μας έχουν ανάγκη!
Λογαριασμός Χωριών SOS
Alpha Bank – IBAN GR2501401010101002002012356
Δικαιούχος : ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
Αιτιολογία: Ομάδα GBI