Προετοιμασίες…

Ο Κώστας κάνει “πρόβα” μαζεύοντας 130 – 140 χλμ. την ημέρα, με την ευκαιρία της αργίας του Αγίου Πνεύματος… Η Χαρούλα έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από το Astroman που το τερμάτισε πριν από δυο βδομάδες… Ο Γιάννης πήγε να πάρει μια μυρωδιά από Ευρώπη και επιστρέφει με όρεξη… Ο άλλος Γιάννης κάνει κι αυτός μαζεμένα χιλιόμετρα μαζί με τον Κώστα… Ο Γεράσιμος περνάει χάρτες στο GPS… Ο Αντώνης είναι έτοιμος και χαλαρός… Ο υπογράφων (Φραγκίσκος) προσπαθεί να βρει χρόνο να κάνει μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, αλλά πρέπει και να επιβλέψει τη μελέτη του υιού (Α’ Γυμνασίου φέτος, πρώτη φορά εξετάσεις!). Αλλά έρχεται κι αυτός με κεκτημένη ταχύτητα από τον τερματισμό του brevet της Θήβας (200 χλμ) την περασμένη βδομάδα…

Αν δεν το καταλάβατε, και οι 7 ζούμε (θέλοντας και μη) στους ρυθμούς του GBI… Για όλους μας (περισσότερο και λιγότερο προπονημένους) θα είναι μια πρόκληση.

Χθες, στο super market, θυμήθηκα να αγοράσω χαρτοταινία (χρειάζεται για το πακετάρισμα του ποδηλάτου με bubble wrap – ξέρετε, αυτό το νάιλον με τις φουσκάλες, που όλοι τις σπάνε και κανείς δεν ξέρει πώς λέγεται 😉 ). Αύριο πρέπει να θυμηθώ να ψωνίσω ισοτονικά, recovery drink, κλπ. Να πάω επίσης να αλλάξω αλυσίδα (καλό είναι να είναι φρέσκια, αν πρόκειται να κάνει ~ 1000 χλμ). Και να αρχίσω να πακετάρω, γιατί την Παρασκευή σίγουρα θα φύγω αργά από το γραφείο και το Σάββατο πετάω ξημερώματα!

Επίσης, πρέπει να παραλάβω τις καινούριες μπλούζες της ομάδας και να τις μοιράσω στους υπόλοιπους. Πρέπει να καταθέσω τα χρήματα  στο λογαριασμό των Χωριών SOS. Και πρέπει να περάσω και από την εφορία (άσχετο με το GBI, αλλά πρέπει να γίνει!). ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!

Log in or Sign Up