Ευχαριστούμε!

Παρασκευή 1 Ιουνίου… Την επόμενη Παρασκευή τέτοια ώρα, θα πρέπει οι βαλίτσες μου να είναι έτοιμες. Η βαλίτσα με τα ρούχα και η βαλίτσα με το ποδήλατο. Σάββατο πρωί, η πτήση μου θα με πάει στο Όσλο και από κει θα ξεκινήσει για 4η χρονιά το ποδηλατικό, φιλανθρωπικό ταξίδι.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάθε χρόνο και περισσότερες, με κράτησαν απασχολημένο και προβλέπεται να συμβεί το ίδιο και την επόμενη βδομάδα. Αλλά παρόλα αυτά και παρά τη μειωμένη αριθμητική δύναμη της ελληνικής αποστολής φέτος (7 αντί για 17), έχουμε καταφέρει, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, να έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 9,300€ για τα Χωριά SOS. Και αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και συναδέλφους που με τις δωρεές τους, μεγάλες ή μικρές, μπόρεσαν να κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Το όνειρο να κάνουμε και φέτος κάτι σημαντικό για αυτά τα παιδιά!

Από σήμερα, θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για την προετοιμασία και την περιπέτεια, από αυτές εδώ τις σελίδες! Μείνετε συντονισμένοι!

Log in or Sign Up